Bibelresan

Information för föräldrar

Dessa kurser kommer från CEF Sverige

INFORMATION FÖR FÖRÄLDRAR

Bibelresan är en bibelkurs för barn där barn kan lära sig mer om Bibeln och hur Bibelns budskap kan tillämpas i deras liv. Barnen också säga vad de tycker och chatta med en barnledare från CEF Sverige som kan hjälpa dem och svara på frågor med hjälp av Bibeln. Alla barnledare på sidan är godkända av CEF Sverige.

Vi tror på att Guds ord är verksamt och uppmanar både barn och föräldrar att använda hemsidan.

Även om vi vill uppmana interaktiv media, vill vi visa både barn och föräldrar hur man kan skydda sitt privatliv när man är på nätet. Vi vill uppmana barn att kolla med sina föräldrar innan de skriver in information på någon hemsida, och vi uppmanar föräldrar att prata med sina barn om restriktioner när det kommer till att ge ut privat information till någon de inte känner.

På Bibelresan.se är det vår policy att skapa en sida som kräver så lite insamling av information från användaren som möjligt. Generellt begränsar vi informationen från barnen till vad som är opersonligt identifierbar information (t.ex. skärmnamn, kön, landstillhörighet). Denna information samlas för att barnen kan medverka i aktiviteterna på Bibelresan.se (t.ex. så att de kan slutföra lektionerna, skriva in meddelanden) utan att i onödan ge ut personlig information. Vi kommer inte att fråga efter barnens riktiga namn eller email-adress när de ska logga in på Bibelresan.se. All personlig information kommer att sparas och användas enbart för det syftet det skrevs in för och kommer sedan att raderas.

Bibelresan.se kommer inte att fråga efter mer än nödvändig information från ett barn än vad som behövs för att medverka i en aktivitet på sidan.

Föräldrars tillgång till Bibelresan.se

Vårt mål är att hjälpa föräldrar att säkerställa att deras barn har en säker internetupplevelse. Föräldrar välkomnas att titta igenom Bibelresan.se, för att själva upptäcka att sidan är en plats där deras barn kan få lära sig om Gud i en säker miljö.

Frågor och tankar?

Har du några frågor, kommentarer eller tankar om Bibelresan.se eller utförandet, är du välkommen att kontakta oss. Kontaktuppgifter finner du överst på denna sida.

Förhandstitt för föräldrar

Efter att du fyllt i din mejladress kommer vi att skicka en gömd länk där du kan se innehållet i alla kurser. Din mejl sparas inte och vi kommer inte att skicka någonting annat till dig.

Bibelresan

Du använder en gammal webbläsare som inte kan visa sidan korrekt.

Var vänlig och använd en annan webbläsare.